fbpx

Massage

Ontspanningsmassage

In een heerlijke ontspannen setting zorgen we ervoor dat je spieren weer helemaal los komen. Tijdens een ontspanningsmassage wordt de bloedsomloop en het lymfestelsel gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Een ideale massage om stress te verminderen en even helemaal tot rust te komen. Repair for body & soul!

Sportmassage

Tijdens onze sportmassage passen we massagemethodes toe die dieper op de spiervezel ingaan. Op die manier stimuleren we de doorbloeding en zorgen we dat spanningen of knopen uit het systeem worden gewerkt en blessures kunnen worden voorkomen.

Een sportmassage kan zowel ter voorbereiding op een volgende training of na een training worden gedaan. Maar ook de bekende spanningen in schouders en nek die velen met een kantoorbaan zullen herkennen, kunnen we hiermee behandelen.

Onze professionele masseuse Elise

Zolang zij zich kan herinneren is Elise al bezig met sport, van fitness tot yoga en van kickboxen tot salsa. “Voornamelijk sport ik om rust en focus te creëren in mijn hoofd en mijn lichaam een energieboost te geven”. Elise heeft oorspronkelijk een achtergrond in de media. Na tien jaar heeft zij dit achter zich gelaten om zich te kunnen richten op haar passies; massages en mindset coaching. Zij weet als geen ander hoe het is om te werken onder hoge druk, stress en deadlines, ze kunnen verstrekkende nadelige gevolgen hebben op zowel lichaam als geest. Je hebt één lijf, luister er dus goed naar en zorg ervoor!

Haar massageskills leerde zij onder andere via Esoterra, Kopos en door privé lessen. Ze ondersteunt jou graag met sport-, deep tissue en ontspanningsmassages om je lichaam en geest weer in balans te krijgen.